Din cauza unei ambulanţe a intrat cu TIR-ul în copac, pentru a evita un accident în lanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru maşini puteau să fie implicate într-un accident în lanţ, dacă tiristul nu ar fi tras puternic la volan. Şoferul ambulanţei s-a întors după o oră la locul accidentului. După ce a intrat în plin într-un copac de pe marginea şoselei ce leagă Timişoara de Vama Stamora Moraviţa, capul camionului - în valoare de zeci de mii de euro - a fost distrus în totalitate.

Tirul distrus azi-noapte este din judeţul Arad, iar şoferul a stat până dimineaţă pe marginea drumului în aşteptarea unui utilaj care să scoată vehiculul de mare tonaj din şanţ. Cum impactul a fost puternic, motorul TIR-ului a fost făcut ţăndări, iar bena ruptă. Şoferul TIR-ului dă vina pentru accident pe o ambulanţă care se afla în misiune.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

"Eu mergeam spre Timişoara, iar din sens contrar, peste linia continuă, într-o curbă extrem de periculoasă, o ambulanţă tocmai intrase în depăşire. În faţă aveam o maşină, iar în spate alte trei. Dacă nu trăgeam de volan, aici ar fi avut loc un accident mortal", e de părere şoferul TIR-ului. Cum peste noapte a plouat, iar TIR-ul nu avea marfă, în momentul în care şoferul a tras de volan a şi rămas fără control asupra direcţiei vehicului, care a intrat într-un copac.

image

Text foto: Şoferul TIR-ului le explică şefilor săi cum s-a produs accidentul

Şoferul ambulanţei s-a întors la locul accidentului după o oră, însă nu se consideră vinovat de accident pentru că era în misiune. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cine va suporta pagubele.

image

Text foto: Tirul a rămas pe şosea, înfipt în copac, ore în şir

Circulaţia între Timişoara şi Vama Stamora Moraviţa a fost blocată ore în şir.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite