A fost prins glumeţul care a anunţat trei bombe la Liceul de Arte Plastice din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevul are 17 ani
Elevul are 17 ani

Elevul care i-a pus pe jar pe poliţişti are 17 ani şi este elev la Liceul de Arte Plastice din Timişoara. Băiatul le-a spus oamenilor legii că încerca să îşi impresioneze prietenii şi nu credea că va fi prins. Pe lângă faptul că va fi amendat, băiatul va avea şi probleme la şcoală.

Tânărul nu a crezut vreodată ca va fi prins de oamenii legii, mai ales că alarma cu bombă fusese anunţată de faţă cu toţi prietenii lui. Singuratic şi puţin comunicativ, elevul a crezut că va deveni faimos printre colegii de la şcoală, astfel că a nu a stat prea mult pe gânduri când a ridicat receptorul, a sunat la 112, şi a anunţat că nu mai puţin de trei bombe sunt amplasate la liceu.

"Tânărul a fost identificat, a fost reţinut şi urmează să fie amendat cu o sumă cuprinsă între 250 şi 500 de lei", a spus Marinela Hotico, purtătoare de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Timiş. În plus, elevul riscă să aibă şi probleme cu profesorii săi, care pot decide să îi scadă media la purtare sau chiar să îl exmatriculeze.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite