A crescut numărul accidentelor grave în Timiş. Află care este ziua cea mai neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

127 de accidente grave au avut loc în Timiş în primele şapte luni ale acestui an. În urma lor, 37 de persoane şi-au pierdut viaţa, 118 au ajuns în stare gravă la spital, iar alte 36 au fost rănite uşor.

 
 
CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Accident spectaculos la Chişoda Accident spectaculos la Chişoda Accident spectaculos la Chişoda Accident spectaculos la Chişoda

Cifrele au crescut în comparaţie cu primele şapte luni din 2010, când în Timiş s-au înregistrat 118 accidente. În ceea ce priveşte însă accidentele uşoare cu victimă şi tamponările, numărul lor a scăzut faţă de 2010. În primele şapte luni ale acestui an s-au înregistrat 204 accidente uşoare (faţă de 268) şi 1721 de tamponări (faţă de 2179).

image

 CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Lunea este ziua în care au avut loc cele mai multe accidente, iar marţea s-au produs cele mai puţine. În ceea ce priveşte orele în care au avut loc evenimente rutiere în Timiş, cele mai multe s-au înregistrat în intervalul 18 - 24, iar cele mai puţine între 24 şi 06.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

image
image
image


Rutieriştii îi sfătuiesc pe toţi participanţii la trafic să circule cu atenţie şi să fie conştienţi de riscurile pe care şi le asumă atunci când nu respectă prevederile legale.

   

Foto arhivă Accident grav la Chişoda Accident grav la Chişoda Accident grav la Chişoda

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite