A cerut 2 milioane de euro, însă i s-au oferit doar 30.000 de euro pentru viaţa fiicei care a murit în urma unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Anderschutz a murit la 21 de ani, după ce a fost rănită în explozia produsă în noaptea de 16 spre 17 octombrie 2010, pe strada Cloşca din Timişoara. Antoanela Amhaz, mama tinerei îndurerate, vrea ca din banii pe care îi va primi să facă un salon de coafură care să poarte numele fiicei pierdute, iar restul să îi dea familiilor nevoiaşe ori ai căror membri sunt bolnavi.

image

Două milioane de euro este suma cerută de o mamă îndurerată companiei E.ON Gaz. Antoanela Amhaz susţine că i s-au oferit doar 30.000 de euro. Reprezentanţii companiei nu au comentat cu privire la valoarea daunelor materiale, însă au precizat că au fost puse la dispoziţia specialistului care a realizat expertiza tehnică toate informaţiile necesare.

image

De asemenea, s-a cooperat cu toate organele abilitate pentru a fi elucidată cauza scăpărilor de gaze naturale din cauza cărora s-a produs explozia. Alexandra era singură la părinți. Doborâtă de durere, mama tinerei aşteaptă să fie finalizate cercetările şi să înceapă procesul, pentru a-şi găsi dreptatea.

image
image

Citeşte mai mult despre trauma prin care trece mama Alexandrei, în săptămânalul ADS Timişoara

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite