A apărut un top al celor mai bine plătite joburi publicate online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii încearcă să-şi găsească job la burse speciale
Tinerii încearcă să-şi găsească job la burse speciale

Ofertele de locuri de muncă scoase la bătaie de angajatorii din regiunea de Vest în decembrie 2009 prin intermediul portalurilor de joburi online cuprind salarii care depăşesc 2.000 de euro.

Un studiu realizat de balaur.ro arată că cel mai bine plătit job pentru care se caută candidaţi în Vest este cel de ofiţer de credite, cu un salariu de 2.083 de euro, în judeţul Bihor. În clasament urmează un post de agent de distribuţie de materiale publicitare, pentru care se oferă un salariu de 2.000 de euro, tot în Bihor. Timişoara apare în topul joburilor din Vest abia pe locul trei, cu un post de director de marketing, pentru care se oferă un salariu de 1.500 de euro. Tot pe un salariu lunar de 1.500 de euro, se caută şi un grafician dtp. Ofertele de top continuă cu un post de programator, pentru care se oferă 1.000 de euro lunar, în Timişoara, şi unul de agent vânzări, în Arad.

Numărul companiilor care mai fac angajări în iarna lui 2009 a scăzut în toată regiunea, tendinţă resimţită atât de agenţiile de recrutare, cât şi de portalurile de joburi online. În Timişoara, 881 de joburi au fost scoase la bătaie în decembrie 2009, prin intermediul site-urilor de recrutare. În Arad se caută 390 de angajaţi prin portalurile online, în Oradea, 366, iar în Deva, 159. Ofertele de joburi de top publicate prin intermediul portalurilor de recrutare afişează, însă, de puţine ori, salariile oferite de angajatori, astfel că cele mai mari potenţiale venituri rămân confidenţiale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite