AUDIO Judecătorii au decis: Ionelaş rămâne în arest. Baştanul menţine tăcerea: „Sunt nevinovat, nu ştiu nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci a fost prezentat astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara pentru prelungirea mandatului de arestare cu încă 29 de zile. Ionelaş a fost arestat în 4 mai şi este deja la a doua prelungire de mandat.

Naşul mafiei imobiliare din Timişoara este acuzat că, împreună cu asociatul său Francisc Kelemen, a pus la punct o reţea prin care lua terenuri cu acte false. Ionelaş Cârpaci a fost reţinut şi arestat în 4 mai, iar Kelemen a fost arestat săptămâna trecută. Astăzi, Ionelaş s-a prezentat la instanţă pentru judecarea cererii de prelungire a mandatului de arestare înaintate de procurori.



Şedinţa de judecată s-a ţinut în spatele uşilor închise. Pe holuri, concubina lui Ionelaş, Mirela Stanca, dar şi rude a lui Ionelaş l-au aşteptat. Una dintre femei a izbucnit chiar în plâns la vederea baştanului încătuşat. „Sunt nevinovat şi mă ţine procuratura degeaba. Sunt bolnav”, a spus Cârpaci pentru „Adevărul”. Întrebat dacă ştie de o implicare a notarilor sau funcţionarilor, Ionelaş a spus că nu ştie nimic. După audiera lui Ionelaş, judecătorul a decis să îl menţină pe acesta în arest pentru următoarele 29 de zile. Recursul se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite