Timişoara: Evul Mediu în noile blocuri ANL din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Evul Mediu în noile blocuri ANL din oraş
Timişoara: Evul Mediu în noile blocuri ANL din oraş

Imobilele ANL date în folosinţă în urmă cu o lună nu au apă caldă, canalizare, curent electric şi gaz. Mai multe familii care au primit locuinţă pe strada Miloia au protestat în această

Imobilele ANL date în folosinţă în urmă cu o lună nu au apă caldă, canalizare, curent electric şi gaz. Mai multe familii care au primit locuinţă pe strada Miloia au protestat în această dimineaţă la primărie, nemulţumiţi că, la o lună de la darea în folosinţă a apartamentelor, primăria nu a fost în stare să rezolve problema utilităţilor.

„Avem doar apă rece, dar nici pe asta nu o putem folosi pentru că nu funcţionează canalizarea. De apă caldă, gaz şi electricitate nici nu putem vorbi”, a spus unul dintre chiriaşii ANL.

Oamenii s-au întâlnit cu şeful Direcţiei de Patrimoniu, Nicuşor Miuţ, care le-a promis că săptămâna viitoare vor începe lucrările la gaz, iar instalaţia electrică va fi terminată peste o lună. „Au fost întârzieri pentru că nu am primit contractele de la E.ON, iar cei de la Enel au schimbat proiectul de electricitate în ultimul moment”, s-a scuzat Miuţ.

Cea mai mare problemă a locatarilor este că în momentul în care au primit cheile, unii dintre ei au renunţat la locuinţele pe care le aveau închiriate, iar acum nu au unde să stea. Pentru că nu a fost în stare să rezolve utilităţile, primăria îi va scuti pe locatari de chiria pe o lună.

Problemă
Chiriaşii au primit locuinţe în care traiul înseamnă chin.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite