ANCHETĂ Afacerile mafiei imobiliare din Timișoara prezentate la „România, te iubesc!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„România, te iubesc!”, una din cele mai bune emisiuni, produse de televiziunile din România, prezintă în această seară o anchetă despre mafia imobiliară din Timișoara și despre afacerile cu acte false. Emisiunea începe la ora 18.00 și este difuzată pe Pro TV. 

Echipa care a realizat anchete zguduitoare despre sistemul medical din România, tăierea ilegală a pădurilor, afacerile care au paravan credința în Dumnezeu sau turismul despre turismul românesc și multe altele, a trecut și prin Timișoara pentru o analiză despre retrocedările cu acte false. Avocații inculpaților arestați în dosarul mafiei imobiliare, plătiți cu bani grei să-și apere clienții, au susținut la ultimul termen de judecată că inculpații trebuie eliberați pentru că impactul social nu mai există, iar opinia publică a uitat de faptele comise. 

Tocmai când avocații bat monedă pe acest lucru, „România, te iubesc!”, o emisiune cu audiente record, vine și prezintă unei țări întregi afacerile ilegale cu terenuri și clădiri. Rareș Năstase, cel care a documentat ancheta, promovează pe pagina de Facebook a emisiunii, reportajul despre mafia imobiliară din Timișoara. „Vedeți cum s-au îmbogățit cu acte false clanurile locale timișorene punând mâna pe averi uriașe cu sprijinul autorităților”, anunță Rareș Năstase.

Urmăriți pe timișoara.adevarul.ro cum se poate ajunge la prima condamnare în acest dosar, dar și cine este judecătorul care ar putea fi obligat să judece dosarul .

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite