ALERTĂ: Primul mort din cauza frigului în Banat! Ambulanţele sunt la un pas să rămână înzăpezite!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţele sunt la un pas să rămână blocate în nămeţi
Ambulanţele sunt la un pas să rămână blocate în nămeţi

Nămeţii şi temperaturile cu minus i-au fost fatale unui bărbat din judeţul Timiş, care a murit în această dimineaţă. Pe de altă parte, ambulanţele din Banat sunt la un pas să rămână înzăpezite, astfel că fiecare intervenţie este una cu risc.

Alertă de gradul 0, în această dimineaţă, la Serviciul de Ambulanţă Timiş în urma unui apel primit la 112, o persoană anunţând că a dat peste un bătrânel căzut pe strada principală din Biled. Cel mai probabil, victimei i s-a făcut rău, însă cum nimeni nu a fost în apropiere, până când a fost găsit, omul era deja îngheţat. Medicii de pe ambulanţă nu l-au mai putut salva pe bătrân, acesta devenind prima victimă a iernii din Banat, de anul acesta.

Ambulanţele sunt la un pas să rămână blocate în nămeţi

Pe de altă parte, ambulanţele care intervin la astfel de cazuri sunt la un pas să rămână înzăpezite. Mai precis, dispecerii Serviciului de Ambulanţă Timiş spun că în judeţ nu s-a acţionat cu utilajele de deszăpezire, astfel că mai multe ambulanţe au fost la un pas să rămână blocate în Şemlac, Variaş, Satchinez şi Dudeştii Noi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite