ADP saltă căruţele cu cai depistate în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultima perioadă, poliţiştii comunitari din Timişoara au dat peste 90 de sancţiuni celor care au fost prinşi că circulă prin oraş fără aviz din partea Comisiei de Circulaţie. ADP ridică atelajele depistate în oraş

Adminitraţia Domeniului Public se dovedeşte nemiloasă nu doar cu şoferii care parchează ilegal, ci şi cu proprietarii de căruţe. Mai multe persoane care se ocupau cu colectarea de fier vechi au rămas fără atelajele care au fost ridicate de maşinile ADP-ului, în zona Căii Buziaşului.

Timişorenii apelează la ei pentru a transporta diverse deşeuri, dar pe care de cele mai multe ori le abandonează pe domeniul public. Mai mult decât atât, căruţaşii care circulă pe drumurile publice şi aşa destul de aglomerate reprezintă totodată un adevărat pericol pentru ceilalţi participanţi la trafic, dar şi pentru ei înşişi”, a declarat Nicoleta Popa, de la Poliţia Comunitară.

Amendă de 300 de lei

În ultima perioadă, poliţiştii comunitari au aplicat peste 90 de sancţiuni celor care au fost prinşi că circulă cu căruţa prin oraş fără aviz din partea Comisiei de Circulaţie. Potrivit unei Hotărârii de Consiliu, se interzice circulaţia vehiculelor cu tracţiune animală pe şosele fără aviz din partea Comisiei de Circulaţie din cadrul Primăriei. Nerespectarea acestui act normativ atrage amendă de 300 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite