ACS Poli Timişoara a câştigat în prelungiri, în deplasarea de la Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii lui Vali Velcea s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Szekely, în minutul 12 şi Boldea, înal patrulea minut din prelungiri. Pentru gazde a deschis scorul Deaconescu

ACS Poli Timişoara a reuşit o foarte importantă victorie pe terenul uneia dintre contracandidate la promovarea în prima ligă, FCM Târgu Mureş. Bănăţenii au început prost partida, iar în minutul patru gazdele au marcat prin Deaconescu, care a profitat de lipsa de realcţie a portarului Kirev.

Jucătorii lui Velcea au egalat însă foarte repede, după doar opt minute. Szekely a marcat cu capul după o centrare perfectă de la Nanu. Până spre finalul partidei ambele echipe au mai avut câteva ocazii, însă niciuna dintre ele nu a reuşit să mai pucteze.

În minutul 90, FCM Târgu Mureş a trecut pe lângă golul victoriei, însă Bujor nu a reuşit să îl învingă pe Kirev, şutul său din trei metri trecând peste poartă. A venit însă minul patru al prelungirilor: Boldea a prins un şut bun de la 16 metri şi l.a învins pe porttarul advers aducând toatele cele trei puncte pentru Poli.

Mă bucur că am reuşit să luăm un avantaj substanţial în disputa cu contracandidatele la promovare. Mă bucur că nu am pierdut în acest sezon. Sunt mândru de elevii mei, şi-au dat repede seama că trebuie să fii ager şi iute în fotbal şi sunt receptivi în tot ceea ce muncim. Cred că aceasta victorie ne propulsează într-o postură bună în primele două poziţii din clasament.

La ce ne va mai aştepta în etapele următoare, dacă reuşim să ne impunem la fel, cred că şansele pentru a arată un joc frumos şi eficient sunt mari, în condiţiile obiectivului care ne este impus. M-a mulţumit jocul, mă aşteptam să avem un meci bun. Diferenţa s-a văzut, i-am depăşit fizic, tehnic şi mental pe mureşeni, cu micile greseli, inerente, care au mai fost comise”, a declarat Vali Velcea, la finalul meciului.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite