Timişorenii au cinstit, alături de Click!, cei mai frumoşi sâni din Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Boobies Night" a fost în centrul atenţiei, iar petrecerea a ţinut până în zori. Muzica bună, atmonsfera şi fetele Click! au transformat evenimentul într-un „must be there". Rând pe rând, tinerii au părăsit celelalte cluburi din oraş pentru a participa la cea mai tare petrecere.

Chiar dacă întreg clubul a fost plin de tinere care au dansat îndrăzneţ, doar trei dintre ele au avut curajul să participe la înfruntarea sânilor. Cu mască, rând pe rând, tinerele le-au arătat petrecăreţilor de ce ar trebui ele să fie votate de juriu. În joc au fost bani, dar şi servicii de modelling şi alte premii. Locul I a fost ocupat de o studentă la jurnalism. Venită din Moldova şi fără iubit, câştigătoarea şi-a găsit o serie de pretendenţi după concurs.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Petrecere Click! dedicată sânilor

„Ce doreşte clubberul să vadă într-o seară în care merge cu prietenii sau cu grupul de amici la distracţie? Ce anume face cel mai mare rating la tv, la radio sau în presa scrisă ori online? Sexualitatea!", a motivat Dorian Zilich, unul dintre organizatori, modul în care a fost concepută petrecerea.

Petrecere Click! dedicată sânilor

Ultimii petrecăreţi au plecat la ora şase dimineaţa, nu înainte să spună „mulţumim Click!". Doar participaseră la cel mai tare eveniment din oraş.

Petrecere Click! dedicată sânilor
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite