21 de migranţi opriţi la frontiera de Vest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat patru migranţi care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge în Franţa. Alţi şaptesprezece migranţi au fost prinşi după ce au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Miercuri dimineaţă, poliţiştii de la Sânnicolau Mare au depistat patru bărbaţi care mergeau pe câmp, spre graniţa cu Ungaria. Este vorba despre doi tunisieni şi doi algerieni, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani, care au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, pentru a ajunge ulterior în Franţa.

Tot miercuri dimineaţă, poliţiştii de la Sectorul Lunga au depistat alte trei grupuri de migranţi formate, în total, din 17 cetăţeni algerieni, cu vârste cuprinse între 22 şi 40 de ani care au trecut ilegal frontiera, din Serbia în România.

Celor 21 de personale li s-au întocmit dosare penale - primului grup, de la Sânnicolau Mare, pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei, iar celui de-al doilea grup, de la Lunga, pentru trecere ilegală a frontierei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite