13 migranţi au fost reţinuţi în acest weekend de poliţiştii de frontieră din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele 48 de ore poliţiştii de frontieră au depistat 13 persoane care au trecut ilegal graniţa din Serbia în România.Este vorba despre 13 tineri care au cerut statut de azilanţi în ţara noastră.

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii de la Jimbolia au descoperit în localitate trei tineri străini care nu aveau documente de identitate asupra lor. Este vorba despre un marocan, un algerian şi un tunisian cu vârste între 23 şi 31 de ani, care au trecut ilegal frontiera, din Serbia în România. Tot sâmbătă, în apropierea drumului dintre Comloşu Mare şi Teremia Mare, oamenii legii au depistat alţi doi migranţi - un marocan de 23 de ani şi un tânăr de 21 de ani, din Burundi. Tot poliţiştii de la Lunga au reţinut ieri după-amiază alţi cinci marocani cu vârste între 21 şi 31 de ani.

Duminică dimineaţa, în localitatea Comloşu Mare, poliţiştii de frontieră au descoperit alţi trei tineri - doi algerieni şi un marocan, toţi de 24 de ani. Cei 13 tineri vor fi cercetaţi pentru trecere ilegală a frontierei. „În timpul audierilor, persoanele în cauză au solicitat acordarea unei forme de protecţie din partea statului român, motiv pentru care a fost informată structura competentă, O.R.I. Timişoara pentru demararea procedurilor specifice", a anunţat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie de Frontieră al Judeţului Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite