"Poli" mai aduce un singur jucător, dar se dispensează de mai mulţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiom Karamyan şi fratele său nu au semnat încă prelungirea înţelegerii cu "Poli" Timişoara
Artiom Karamyan şi fratele său nu au semnat încă prelungirea înţelegerii cu "Poli" Timişoara

Oficialii de la „Poli” păstrează suspansul atât în privinţa numelor jucătorilor pe care îi vor, cât şi a celor care vor pleca. Tameş, Sânmărtean sau Sepsi sunt câteva dintre numele vehiculate de presă ca posibile transferuri la Timişoara.

Preşedintele Consiliului Director al clubului bănăţean, Gheorghe Chivorchian, a indicat că „Poli” va face, probabil, doar încă un transfer, dar şi că nu este vorba neapărat despre un mijlocaş ofensiv. „N-am spus că va fi un mijlocaş de creaţie, doar că va fi un jucător. Între domnul Iancu, Sabău şi mine pot exista trei păreri diferite, şi atunci ne aşezm şi discutăm, pentru a ajunge la un consens”, a spus oficialul echipei timişorene.

Aderito Waldemar Alves Carvalho „Dede” şi Jose Ribeiro Tiago Costa sunt jucătorii care au sosit deja la Timişoara şi vor începe pregătirea de iarnă alături de alb-violeţi. Totuşi, antrenorul Sabău a declarat în mai multe rânduri că nu îi cunaşte pe cei doi şi se va edifica în privinţa lor după ce îi va vedea în pregătire.

„E adevărat, Sabău n-a fost consultat la aducerea celor doi. Deciziile finale în privinţa transferurilor le ia clubul. Sabău a spus că are neovie de jucători pe anumite posturi, iar noi ne-am conformat, am adus fotbalişti pentru acele posturi”, a spus Gheorghe Chivorchian în emisiunea „Fotbal alb-violet” de la Analog TV.

Pleacă fraţii armeni?

Fraţii Artiom şi Arman Karamyan intră în ianuarie ultimele şase luni de contract. Clubul le-a oferit prelungirea înţelegerii, însă armenii ezită să semneze, nefiind deacord cu unele dintre cauze. „Le-am făcut oferta de mai bine de două luni, e decizia lor. Îi dorim dorim pe fraţii Karamyan în continuare, pentru că din concurenţă echipa câştigă. Domnul Iancu a avut o discuţie cu jucătorii şi le spus că pe 16 ianuarie, când echipa pleacă în primul cantonament, trebuie să ştim sigur pe cine ne bazăm pentru retur. Chiar şi în condiţiile plecării celor doi, sunt sigur că Sabău are soluţii viabile în lotul pe care îl avem”, a spus Gheorghe Chivorchian.

În plus, mai mulţi dintre jucătorii folosiţi mai puţin în prima parte a campionatului vor fi, probabil, împrumutaţi, pentur a putea evolua mai mult, în timp ce cu Pedro Taborda, Balazs Borbely sau Dejan Rusici se încearcă despărţiri pe cale amiabilă. Campania de achiziţii subţire a timişorenilor se bazează şi pe faptul că în partea a doua a sezonului vor putea conta pe Mansour Gueye, Cristian Mejia sau Marian Cisovsky, jucători importanţi indisponibili până acum din diferite motive

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite