"Poli" Timişoara luptă cu frigul la Zagreb (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neluţu Sabău în aeroport la Zagreb
Neluţu Sabău în aeroport la Zagreb

Bănăţenii au ajuns în capitala Croaţiei cu câteva minute înainte de ora 12 şi sunt pregătiţi să înfrunte gerul care se anunţă pentru ora partidei cu Dinamo Zagreb: -12 grade Celsius.

Click AICI pentru o galerie foto de la Zagreb!

Delegaţia timişoreană a fost întâmpinată de temperaturi negative în Croaţia, azi la prânz, când bănăţenii au ajuns la Zagreb, temperatura fiind de -2 grade. Alb-violeţii s-au cazat la hotelul "Internaţional", iar în această seară, de la ora 20 ora României, vor susţine antrenamentul oficial pe stadionul "Maksimir".

"Nu trebuie să facem doar un act de prezenţă la Zagreb. Mă interesează foarte mult cum se va comporta echipa, deoarece îmi doresc să câştigăm un meci în această ediţie a cupelor europene. Mi-aş dori să nu pierdem. Va fi greu să scoatem un egal, mai ales că Dinamo Zagreb mai are, matematic, şanse să se califice în primăvara europeană. Faptul că meciul se joacă fără spectatori înseamnă că va fi mai uşor pentru noi, deoarece fanii lor pun o presiune mare pe adversari", a spus antrenorul Ioan Ovidiu Sabău înaintea plecării din Timişoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite