"Poli" joacă în ultima etapă pentru locul trei în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Poli” joacă mâine, în ultima etapă, pe stadionul “Dan Păltinişanu”, cu FC Braşov. Suporterii timişoreni se vor revedea cu Viorel Moldovan, fostul jucător al celor de la “Poli” în 2005. El este antrenor la Braşoş.

Fotbaliştii de la „Poli” încheie sezonul 2009-2010 pe teren propriu, sâmbătă, într-un meci cu FC Braşov. În cazul unei victorii, jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău pot încheia campionatul pe ultima treapă a podiumului, însă în funcţie şi de celelalte rezultate ale rundei. Statistica este încurajatoare pentru timişoreni. Din 2002 încoace, braşovenii au jucat de patru ori la Timişoara, pierzând toate meciurile. “Poli” s-a impus cu 2-1 în 2002 şi 2004, cu 1-0 în 2003 şi cu 4-0 în 2008.

FC Braşov este pregătit de Viorel Moldovan, fostul golgeter al celor de la “Poli”, în anul 2005. “Sunt convins că vom avea un joc dificil, pentru că Timişoara încă mai speră la locul trei şi îşi doresc revanşa după înfrângerea de la Braşov din turul campionatului. Le-am spus băieţilor că trebuie să fie pregătiţi şi concentraţi pentru acest ultim joc. Nu va fi uşor, însă mergem la Timişoara să ne facem meseria şi să dăm dovadă de profesionalism”, a declarat Viorel Moldovan pentru site-ul oficial al clubului de sub Tâmpa. Oaspeţii se confruntă nu numeroase probleme de lot: Roman, Ilyeş, Rui Duarte şi Oros sunt suspendaţi, iar Coman, Măldărăşanu şi Zaharia sunt accidentaţi.

Taborda vrea să rămână la “Poli”

Portarul Pedro Taborda, portarul lusitan al bănăţenilor se aşteaptă la o partiudă dârză, mâine, pe stadionul “Dan Păltinişanu”. “Obligaţia noastră este să câştigăm cele trei puncte aici şi dacă vom învinge, avem mari şanse la locul 3. Va fi un meci dificil cu braşovenii, toată echipa este periculoasă, au un grup foarte bun, cu jucători valoroşi, deci nu pot nominaliza pe cineva individual de acolo, toţi sunt buni”, a declarat Taborda.

Portughezul, care a fost titular în poarta timişorenilor în partea a doua a campionatului, a declarat că îşi doreşte să continue la “Poli” şi sezonul viitor. “Tot timpul se spune în presă despre situaţia mea, cum se termină o etapă, că eu plec sau nu. Nu depinde de mine, ci de club. Mai am un an de contract şi dacă se vrea să rămân atunci stau aici, dacă nu, vom avea discuţii cu preşedintele şi vom face ce este mai bine. Eu mi-am făcut treabă toată săptămâna, m-am pregătit pentru fiecare meci”, a spus Pedro Taborda.

Biletele de intrare pentru ultim etapă costă 5 lei la peluze, 10 lei la tribunele I şi II, 20 de lei la tribuna 0 şi 150 de lei la loje.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite