"Poli" Timişoara joacă cu rezervele în Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău se gândeşte la transferurile din iarnă
Ioan Ovidiu Sabău se gândeşte la transferurile din iarnă

Antrenorul lui "Poli", Neluţu Sabău, a anunţat că va folosi mai multe rezerve în partida din deplasare cu Dinamo Zagreb, pentru a se edifica în privinţa jucătorilor pe care se poate baza pentru partea a doua a sezonului.

În partida programată joi, de la ora 20, tehnicianul bănăţenilor vrea să se edifice asupra potenţialului unor jucători. "Va fi un meci dificil, împotriva unui adversar puternic, însă voi acorda o şansă celor care au evoluat mai puţin în ultima vreme, pentru că după acest meci, împreună cu domnul Iancu, trebuie să fac lista cu jucătorii pe care nu voi conta în partea a doua a sezonului. Unii vor fi împrumutaţi, dacă consider că trebui păstraţi dar nu intră în planurile mele pentru viitorul apropiat", a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

"Va fi o echipă combinată, titulari şi rezerve. De exemplu, le voi da şansa să joace celor doi tineri fundaşi centrali, Mera şi Scutaru, care nu prea au evoluat în ultima vreme pentru că Luchin şi Nibombe au fost în formă. Ne-am dori să obţinem o victorie în acest sezon de cupe europene, însă în condiţiile schimbărilor din lot aş fi mulţumit şi cu un egal. Adversarul va fi foarte motivat, pentru că are pentru ce să lupte", a mai spus antrenorul.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite