"Poli" Timişoara îl aşteaptă pe Cosmin Contra până la sfârşitul lunii ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revenirea lui Contra în alb-violet se amână
Revenirea lui Contra în alb-violet se amână

Fostul internaţional nu poate pleca încă de la Getafe, însă antrenorul Ioan Ovidiu Sabău ar fi mulţumit dacă l-ar avea în lot pentru ultimele partide amicale înainte de retur.

Tehnicianul se bazează pe experienţa lui Contra pentru returul de campionat. "Cu siguranţă este un jucător care poate ajuta echipa. Îl aşteptăm până pe 25 ianuarie, Getafe are multe meciuri în această perioadă şi au nevoie de întreg lotul de jucători. Pentru mine e suficient dacă vine la ultimele partide amicale din al doilea cantonament, pentru a pune la punct aspectele tactice, pentru că din punct de vedere fizic sunt sigur că e pregătit. Cu siguranţă echipa va fi mai echilibrat cu Sepsi şi Contra pe benzile laterale. Spesi ajunge des în faţă, la centrare sau finalizare, iar Contra poate juca mijlocaş, sau chiar atacant, la cunoştinţele pe care le are", este de părere Neluţu Sabău.

Preşedintele grupării bănăţene a indicat finalul campaniei de achiziţii. "Mai avem de perfectat două transferuri. Unul credem că îl vom finaliza până joi, iar pe al doilea îl ştiţi, aşteptăm răspunsul lui Cosmin Contra, după discuţia sa cu cei de la Getafe", a spus Gheorghe Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite