"Poli" face cumpărături în ultimul moment: Timişoara caută atacant de clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducerea alb-violeţilor caută soluţii pentru atac
Conducerea alb-violeţilor caută soluţii pentru atac

„Poli” caută să achiziţioneze încă un atacant pentru returul de campionat, plecarea lui Gigel Bucur cântărind mai mult decât s-au aşteptat conducătorii alb-violeţi. Noul manager sportiv al echipei, Daniel Stanciu, a anunţat că se intenţionează împrumutarea unui atacant dintr-un campionat puternic al Europei.

Nemulţumit de randamentul ofenisv al echipei, finanţatorul Marian Iancu şi-a mandatat angajaţii să aducă un nou vârf de atac în lot, după eşecul transferului lui Pablo Vasquez.  Absenţa lui Gigel Bucur s-a făcut simţită din plin în primul meci al returului, la Bistriţa, când lipsa unui om de gol în faţa porţii a făcut ca partida să se încheie cu tabela de marcaj nemodificată.


Sunt nemulţumit pentru că am ratat enorm. E o atitudine nesimţită în faţa porţii. Asta am văzut şi-n pregătiri şi văd că problema nu s-a remediat. Gigel Bucur nu era un jucător căruia să-i fac greutăţi, i-am dat aproape aceeaşi sumă, dar el a vrut să plece. Eu nu mă pot compara cu magnaţii ruşi. Nu l-am dat eu pe Bucur, el a vrut să plece şi nu poţi să ţii un jucător care nu mai vrea să mai stea”, a declarat Marian Iancu.


Patronul alb-violeţilor a ţinut să pună capăt speculaţiilor în privinţa unei eventuale demiteri a antrenorului. „Sabău stă cu noi încă doi ani şi jumătate, cât are contract cu noi. Avem un proiect pe care trebuie să-l ducem mai departe. Ce pot eu să-i cer lui Sabău. Echipa noastră este în reconstrucţie. Cum să mă gândesc eu la problema antrenorului când noi facem un schimb de generaţii? Sabău e un stâlp în construcţia lui Poli”, a spus Iancu.

O mutare de răsunet

Bănăţenii vor să facă uitată plecarea lui Gigel Bucur prin aducerea unui atacant cu nume, fie printr-un transfer definitiv sau chiar sub formă de împrumut. „Negociem transferul unui atacant dintr-un campionat puternic al Europei. Aşteptăm un răspuns concret cât mai curând. Trebuie să ne grăbim, pentru că perioada de transferuri se încheie în 25 februarie”, a spus Daniel Stanciu, fostul impresar numit acum o săptămână în funcţia de manager general al clubului timişorean.

Noul oficial alb-violet este de părere că, indiferent de reuşita sau eşecul unui eventual transfer, echipa are resurse pentru a rezolva problemele arătate în atac în partida cu Gloria Bistriţa. „Sigur, căutăm resurse şi în interiorul lotului. Mansour poate fi una dintre ele. El a fost accidentat, dar s-a refăcut şi va fi apt pentru meciul cu Politehnica Iaşi. În pregătiri, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău l-a folosit ca vârf împins şi cred că aşa va juca şi în campionat”, a mai spus Stanciu la Radio Timişoara.


Presa sportivă a început deja speculaţiile, iar unul dintre numele vehiculate este cel al nigerianului Ayodele Makinwa, atacant care aparţine de Lazio Roma.

Iancu acuză arbitrajele din prima etapă a returului

Scandalul care a urmat partidei Dinamo – Craiova nu l-a lăsat indiferent pe finanţatorul timişorenilor. „Numai Dumnezeu poate să facă curat în fotbalul românesc, să-i ia la El mai repede pe cei care fac prostii! Sau să-i îndrepte! Igna a garantat pentru arbitraj... Să vedem pentru ce garantează el şi Mircea Sandu acum. Augustus a primit o lovitură grea şi nu cred că el este în stare să arbitreze derby-uri cu asemenea încărcături. Cred că s-a speriat de ce urma să se întâmple”, a spus Marian Iancu.


Patronul echipei alb-violete regretă faptul că echipa sa nu a reuşit să profite de eşecurile contracandidatelor. „Sunt surprins plăcut de rezultatele de până acum, dar nici rezultatul nostru nu e normal. Nu mă aşteptam să nu câştige Vasluiul, Rapidul sau Steaua. Nu vom mai vedea etape cu atât de multe surprize, de acum încolo”, a declarat Iancu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite