"Poli" Timişoara caută constanţa în rezultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii joacă în etapa următoare la Mediaş, pe un teren care nu le stârneşte amintiri plăcute (1-5 în sezonul trecut). Obiectivul timişorenilor este completarea succesului cu Dinamo cu o nouă victorie.

Jucătorii de la "Poli" au revenit cu picioarele pe pământ după 2-0 cu Dinamo şi au început pregătirile pentru meciul următor. "Avem nevoie de constanţa în rezultate pe care o are Vasluiul, a văzut toată lumea cum au legat atâtea victorii şi unde au ajuns. Trebuie să obţinem victorii consecutive, dacă vrem să ne batem la titlu. Am trecut deja peste euforia meciului cu Dinamo. Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar trebuie să câştigăm neapărat la Mediaş. Succesul cu Dinamo nu înseamnă nimic dacă nu luăm toate cele trei puncte cu Gaz Metan", a spus fundaşul stânga Florin Maxim.

Costaricanul Winston Parks ştie că Mediaşul este o nucă tare. "Echipa e motivată, optimistă şi pregătită să adune puncte. Nu ne aşteaptă un meci uşor, mai ales că întotdeauna când am jucat împotriva Mediaşului, am avut parte de replici dârze. Trebuie să avem acelaşi spirit de luptători ca şi în ultimul meci şi totul va fi bine", a declarat atacantul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite