"Poli" - Dinamo este meciul adevărului pentru Neluţu Sabău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Ovidiu Sabău încearcă să îmbine utilul cu plăcutul în partida de mâine cu Dinamo. Antrenorul lui „Poli” va ţine cont de dorinţa suporterilor, care vor o echipă mai ofensivă, însă este de părere că a face performanţă nu este neapărat echivalent cu a face spectacol.

Ioan Ovidiu Sabău se bucură să aibă toţi jucătorii disponibili pentru acest meci. “Doar pe Cisovsky şi Mansour nu mă pot baza, jucători accidentaţi pe termen lung. În rest, chiar şi cei care au avut probleme cu gripa s-au antrenat de miercuri şi vor fi apţi la ora jocului”, a spus antrenorul bănăţenilor.

“Vom juca ofensiv ca să mulţumesc publicul, chiar dacă m-am întâlnit pe stradă cu oameni care mi-au spus că în primul rând contează punctele. Performanţa nu înseamnă spectacol, ci pragmatism şi puncte”, a explicat Neluţu Sabău. „Puţine echipe pot face şi spectacol şi puncte, poate doar Barcelona, Manchester, Arsenal. Cu toate acestea, vom face cum am promis, am pregătit meciul pe atac. Aşa consider eu şi jucătorii. Sunt anumite riscuri, vom lăsa spaţii goale, dar sperăm să înscriem mai mult ca Dinamo”, a mai spus tehnicianul bănăţenilor.

Jucătorii şi-au învăţat lecţia

Sabău speră că elevii săi au învăţat din înfrângerea cu Steaua, precedentul meci de pe teren propriu. “Sper să nu se repete teama din meciul cu Steaua, când au intrat crispaţi pe teren. Am vorbit cu jucătorii, i-am văzut foarte motivaţi, relaxaţi, abia aşteaptă să joace, şi nu cred că se va repeta ce s-a întâmplat atunci. Revenirea lui Bratu nu va fi un pericol pentru noi, deoarece abia s-a refăcut după accidentare, nu cred că e în formă maximă”, este de părere antrenorul timişorenilor.


Ioan Ovidiu Sabău a evoluat două sezoane pentru Dinamo, între 1988 şi 1990, însă doar în ultimul dintre ele s-a întâlnit cu Poli Timişoara, care în acea perioadă era cunoscută drept „ABBA”, echipă cu promovări şi retrogradări conescutive. „Nu-mi amintesc meciurile din acea perioadă, nu mai ştiu cum era atmosfera. Oricum, eram tânăr pe atunci, avem 19 ani”, a spus „Moţul”, care în 1990 s-a transferat la Feyenoord.


Poli – Dinamo cu stadionul plin

Biletele pentru derby-ul dintre timişoreni şi „câini” trec ca pâinea caldă, în primele 24 de ore de la punerea în vânzare fiind deja tate peste 7.000 de tichete. Acestea pot fi găsite în zonele centrale ale Timişoarei inclusiv astăzi, până la ora 17. Locurile unde se vând biletele sunt cele obişnuite, adică lângă centrul comercial „Bega”, lângă clădirea Operei, în faţa Casei Tineretului şi la casieriile stadionului "Dan Păltinişanu".

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite