"Poli", cu apărarea în pioneze înaintea meciului cu Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finalul de campionat dă tot mai multe bătăi de cap alb-violeţilor. Pentru partida de azi, Goga este suspendat, Parks, Mera, Nibombe şi Ciosvsky au probleme medicale mai mult s-au mai puţin grave, în timp ce Mansour s-a operat din nou.

Antrenorul timişorenilor avea cu o zi înaintea partidei un singur fundaş central apt 100%. "În centru este Luchin cu siguranţă, sper să-şi revină şi Cisovsky. Nibombe nu ştiu dacă poate să ducă un meci întreg, sper să reuşescă. O soluţie ar fi trecerea lui Bonfim ca fundaş central", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Chiar dacă are mulţi absenţi sau incerţi în apărare, o altă problemă spinoasă a tehnicianului este faza ofensivă. Golgeterul echipei, Dorin Goga, va fi o absenţă importantă, chiar dacă nu a înscris de câteva meciuri, în timp ce Mansour va lipsi până la finalul sezonului, iar Parks nu poate juca 90 de minute, fiind abia recuperrat după o accidentare.

Partida "Poli" Timişoara - Oţelul Galaţi va începe la ora 19 şi poate fi urmărită în format "live text" pe www.adevarul.ro.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite