"Omul-foarfecă" a revenit cu gol pentru "Poli" Timişoara după o accidentare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gueye Mansour a jucat 25 de minute în primul amical al iernii pentru echipa alb-violetă şi a reuşit să înscrie două goluri la prima partidă după ruptura de ligamente suferită vara trecută. Pe de altă parte, transferul lui Dayro Moreno la Timişoara pare tot mai puţin probabil.

Ultimul gol marcat de Mansour pentru „Poli” a fost consemnat acum mai bine de doi ani. Însă a fost unul cu adevărat spectaculos, o foarfecă, procedeul spectaculos preferat de atacant, în meciul câştigat de alb-violeţi în faţa Stelei în noiembrie 2007. De atunci, atacantul a fost împrumutat la Buftea şi Gloria Buzău, iar când a reveni la Timişoara a suferit o accidentare gravă la genunchi, care l-a ţinut departe de gazon până acum.


În partida cu SV Kapfenberg, Gueye Mansour a jucat 25 de minute, care au fost deajuns pentru a marca două goluri importante în primul rând pentru psihicul jucătorului. „M-am simţit ca un nou-născut. Sunt importante aceste două goluri, dar mai important decât orice este faptul că am revenit pe teren şi că am jucat, în sfârşit. Mulţumesc lui Allah că m-am refăcut şi că pot juca, din nou, fotbal. A fost greu, normal, deoarece trebuie să îmi pun la punct condiţia fizică”, a declarat fotbalistul.


Am întâlnit un adversar mai slab, dar este bine pentru moralul meu că am marcat. Asta mă va ajuta să revin treptat la formă maximă. Sunt bucuros că oamenii au aşteptări mari de la mine, înseamnă că ei ţin la mine şi mă apreciază. Susţinerea lor mă ajută să trec cu bine peste această perioadă de reacomodare”, a mai spus Mansour.

Dayro Moreno: „Negociez plecarea în Columbia“

Atacantul sud-american a sosit aseară în România şi va începe discuţiile cu Gigi Becali pentru un transfer la Once Caldas. Dayro Moreno nu prea vrea să meargă la „Poli” Timişoara. De fapt, columbianul nu prea ar mai vrea să joace în L iga I, dorind să se transfere în ţara natală, la Once Caldas. „Am venit să vorbesc cu Gigi Becali, în primul rând să negociem să plec în Columbia. Sper să mă înţeleagă că eu nu mai pot sta aici pentru că soţia mea tocmai a născut şi e în Columbia. Nu am spus că nu îmi place în România, doar că îmi e greu să stau departe de familia mea, de fetiţa mea. Sper să ajungem la o înţelegere“, a spus Dayro Moreno, aseară, când a revenit în România de la Bogota. Întrebat dacă doreşte să joace la Timişoara, fotbalistul columbian a evitat să dea un răspuns clar.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite