"Epurarea" lotului la "Poli" Timişoara se va produce în pauza de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Iancu vrea să reducă numărul de jucători din lot
Marian Iancu vrea să reducă numărul de jucători din lot

„Poli” a pierdut la Braşov după un meci foarte slab şi a ratat şansa de a deveni „campioană de toamnă”. Timişorenii au cedat cu 0-1 într-o partidă în care au arătat prea puţin fotbal pentru obiectivul anunţat la începutul campionatului, obţinerea unui trofeu în acest sezon. Patronul Marian Iancu a anunţat "epurarea" lotului.

Patronul echipei timişorene a fost necruţător cu proprii elevi. „Braşovul ne-a dominat de la început până la final. S-a simţit uzura din cupele europene. Nu am fost conectaţi la meci. Toţi au aşteptat să se termine mai repede meciul. Am pierdut două meciuri pe greşelile lui Pantilimon. O să stau de vorbă cu el, să înţeleagă că nu se va impune în plan internaţional dacă va juca aşa. Iată că s-a întâmplă să conteze şi greseala lui Pantilimon. Nu a fost o problemă de voinţă, ci de putinţă”, a declarat Marian Iancu.


„Aseară ne-a prins o echipă care stătea mai bine din punct de vedere fizic. Am jucat la trecerea timpului, să mergem în vacanţă. Trebuie să recunoaştem că am întâlnit o echipă mai bună decât noi. Şi mult mai motivată decât noi. Poli putea mult mai mult, dar trebuie să avem răbdarea necesară. Să dăm timp antrenorului să pregătească returul”, a mai spus Iancu. „Poli” mai are de jucat o partidă înainte de vacanţă, cu Dinamo Zgareb, în deplasare, în ultima etapă a fazei grupelor dinj Liga Europa.

Marian Iancu anunţă plecări de jucători

La „Poli” nu va fi o iarnă liniştită, preşedintele clubului anunţând încă de acum câteva săptămâni că vrea să reducă numeric lotul echipei. „Vor pleca câţiva dintre jucători, vor rămâne cei care au venit şi ne pregătim de vacanţă. Cele trei puncte până la primul loc sunt foarte multe. Am pierdut meciuri importante din lipsă de concentrare, nu am avut experienţă. Vor pleca câţiva jucători care nu au ce să mai dea. Aştept concluziile lui Sabău şi vedem cine pleacă”, a declarat preşedintele Marian Iancu după partida cu Braşov.


Conform unei părţi a presei sportive, pe „lista neagră” a jucătorilor care vor părăsi „Poli” în pauza de iarnă, pentru că nu mai intră în calcule pentru prima echipă, se află Brezinsky, Borbely, Rusici sau Taborda, iar mai nou Mera şi Claudiu Ionescu. O parte dintre aceştia ar putea fi doar împrumutaţi la alte echipe.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite