Târgu Mureş: Doi fraţi au fost sechestraţi şi violaţi timp de câteva luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Doi frati din Târgu-Mureş, care au fugit de acasă pentru că familia lor este dezbinată, au tărit doi ani de coşmar. Baietii, de 13 si 15 ani, au fost răpiţi, abuzaţi şi obligaţi să cerşească.

În luna ianuarie, procurorii DIICOT Buzău au fost sesizaţi de asistenţii sociali de la Direcţia Generală de Asistenţa Socială şi Protecţia Copilului Buzău despre faptul că doi minori în vârstă de 14 şi 16 ani, fraţi, din judeţul Mureş, au fost abuzaţi sexual de către doi buzoieni, ambii de 27 de ani.

Cei doi fraţi au profitat de neatenţia celor doi tineri, au pus mâna pe un telefon şi au anunţat, la telefonul copilului, tragedia prin care au trecut.

În urma cercetărilor, poliţiştii Serviciului Judeţean de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău au stabilit că tinerii buzoieni i-au racolat pe cei doi fraţi de pe raza municipiului Cluj-Napoca, profitând de faptul că aceştia nu aveau unde locui, fiind fugiţi de acasă.

Imediat după aceea suspecţii i-au dus în judeţul Constanţa şi i-au cazat iniţial într-o scară de bloc, apoi într-un cort amplasat într-o pădure, unde i-au violat. Totodată, copiii au fost obligaţi să cerşească pe străzile Constanţei şi prin staţiuni, iar dacă nu aduceau sume mari de bani erau bătuţi crunt.

Poliţiştii au descins la locuinţele celor doi buzoieni şi le-au făcut percheziţii după care suspecţii au fost prezentaţi Tribunalului Buzău cu propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Pentru ultimele noutăţi din Târgu-Mureş, click pe poza de mai jos

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite