Târgu-Mureş: „Cum am mâncat un câine”... în Bastionul Măcelarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În rolul principal, actorul Theo Marton interpretează un rol complex din opera lui Evgheni Grişkoveţ. Spectacolul pune accentul pe felul în care viaţa te înţeapă sau te ironizează făcând să-ţi vibreze sufletul.

Mureşenii care iubesc teatrul vor avea parte de un spectacol cu totul ieşit din comun duminică seară începând cu ora 19.00, la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor. „Cum am mâncat un câine", după un text care l-a făcut celebru pe Evgheni Grişkoveţ, este piesa care va fi pusă în scenă avându-l în rolul principal pe Theo Marton, actor prezent în aproape toate producţiile din Cetatea Medievală mureşeană.

Spectacolul înseamnă, practic, o oră care dă glas experienţei de trei ani din marina sovietică a autorului Evgheni Grişkoveţ. Spectacolul este, spun realizatorii, „o poveste despre lucruri care după copilărie nu ar mai trebui să fie; dar au fost ... si sunt; o poveste despre un număr de ordine şi doar un nume de familie care se strigă la apelul de seară; o poveste despre cum începe să se simtă timpul şi cum se mişcă ... trece, adică".

Interpretul rolului principal se lasă pe mâna unui regizor tânăr, la rândul său cu antecedente la Teatru 74, respectiv Adrian Iclenzan, absolvent al şcolii de regie de la Universitatea de Artă Teatrală din Târgu-Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads

Biletele costă 10 lei sau 5 pentru elevi, studenţi, pensionari, dar numai cu rezervare. Acestea pot fi făcute pe site-ul instituţiei teatrale, pe www.teatru74.ro.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite