Târgu-Mureş: Despre iubire şi alte experienţe, în „Oraşul nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Oraşul nostru" se înscrie în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti", organizată de UNITER.

Mureşenii care iubesc teatrul vor avea parte de un spectacol de excepţie, duminică, de la ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional. „Oraşul nostru" este o dramă în trei acte scrisă de dramaturgul american Thornton Wilder. Spectacolul explorează relaţia dintre doi tineri, vecini în Grover's Corners, un orăşel pierdut în statul american New Hampshire. Ei se încadrează perfect în lumea din micuţa localitate, situată în timp undeva la începutul secolului trecut. Bucuriile şi temerile, descoperirile şi ignoranţa, inocenţa şi obtuzitatea gândirii localnicilor, toate sunt puse în lumină în piesa regizată de Elena Morar.

„Oraşul nostru" oferă prezentarea obiectivă a experienţei umane universale. Simpla poveste de iubire este redescoperită continuu, astfel încât reuşeşte să traseze concluzii pertinente referitoare la lume, viaţă, iubire şi moarte, ca şi despre barierele sociale cărora li se schimbă doar numele, nu şi semnificaţia. Grover's

Spectacol cu caracter umanitar

Spectacolul se înscrie în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti", organizată de UNITER împreună cu teatrele din ţară cu scopul strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici cu probleme de sănătate. Sumele obţinute din vânzarea de bilete vor fi donate în Fondul de Solidaritate Teatrală. Biletele la spectacol costă 15 lei sau 8, cu reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite