UPDATE: Doi morţi, dintre care un copil, şi un rănit, după ce un tren a lovit o autoutilitară în Harghita

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00
Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00

Două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, după ce maşina în care se aflau a fost lovită din plin de un trenc are circula pe ruta Miercurea Ciuc - Mărăşeşti.

UPDATE:20.28 Un mort şi doi răniţi grav, între care un copil, după ce un tren a lovit o autoutilitară

Băiatul de nouă ani care a fost rănit după ce autoutilitara în care se afla a fost lovită de un tren de persoane care circula între Miercurea Ciuc şi Mărăşeşti a murit, marţi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hargita, Gheorghe Filip, băiatul de nouă ani care a fost rănit după ce autoutilitara în care se afla a fost lovită de un tren a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc. Aceasta a mai declarat că băiatul fusese adus la spital în comă.

La rândul său, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Harghita, Peter Szilard, a declarat că tatăl băiatului a fost rănit uşor, la genunchi.

Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, colonelul Gheorghe Pop, accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată între Miercurea Ciuc şi Ciceu, după ce trenul personal Interregio, care circula pe ruta Miercurea Ciuc - Mărăşeşti, a izbit un autocamion în care se aflau trei persoane - şoferul în vârstă de 30 de ani, un bărbat de 34 de ani şi băiatul acestuia din urmă, în vârstă de nouă ani.

În urma impactului, şoferul autocamionului a murit, iar băiatul de nouă ani a ajuns în comă la spital, în timp ce tatăl acestuia a fost transportat la spital în stare de şoc, fiind aruncat din autoutilitară în urma impactului. Potrivit sursei citate, el a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat echipajele de intervenţie.

Din cauza accidentului, trenul 1750 Suceava - Braşov este blocat în zonă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite