Patroni de magazine de vise, arestaţi pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane, administratori ai unei firme care comercializa produse etnobotanice, au fost arestate de Tribunalul Mureş. Suspecţii fuseseră, reţinuţi de DIICOT, în urma unor percheziţii, fiind suspectaţi de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc.


Potrivit unui comunicat de presă transmis astăzi de şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Târgu Mureş, comisarul-şef de poliţie Emilian Oltean, şase percheziţii au fost făcute simultan, la sediile a trei societăţi comerciale din Târgu Mureş, Turda şi Cluj-Napoca, societăţi care comercializau produse denumite generic "etnobotanice", şi la domiciliile a trei dintre administratorii societăţii din Târgu Mureş.

Au fost ridicate 400 de pliculeţe cu produse etnobotanice, o pungă cu aproximativ 50 de grame cu fragmente vegetale şi diverse alte substanţe sub formă de pulbere, granule, pastile, două laptopuri. Totodată, au fost ridicaţi 8.425 de lei.

„În urma unui control făcut anterior de ofiţerii BCCO Târgu Mureş la aceeaşi societate au fost ridicate şi analizate mai multe produse etnobotanice, pentru cantitatea de 57 de grame stabilindu-se că sunt droguri de risc şi mare risc", a declarat comisarul-şef de poliţie Emilian Oltean.
Cei trei riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite