Târgu-Mureş: Vezi aici unde vă puteţi distra în această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbăta înseamnă weekend, relaxare şi distracţie, astfel că majoritatea cluburilor mureşene au pregătit câte o petrecere pe gustul tuturor. În plus, mureşenii se pot delecta cu un nou film la cinema.

Petrecere pe ritm de saxofon

 Clubul Select Boutique Club, din centrul oraşului, îi invită pe mureşenii care vor să petreacă diferit de restul lumii, la party-ul cu hituri acompaniate de saxofonul lui Marian Ganescu, începând cu ora 23.00. Biletele de intrare costă 10 lei, iar distracţia se va prelungi până duminică dimineaţă.

Rosso Bruno în Temptation

 DJ-ul mureşean Rosso Bruno va întreţine atmosfera în clubul Temptation, mâine, începând cu ora 10.30, cu cele mai noi hituri româneşti şi străine. Doamnele şi domnişoarele vor primi un cocktail gratuit din partea organizatorilor. Biletele de intrare costă 10 lei, iar rezervări pot fi făcute la numărul 0755 150.045.

Concert Truda în Reghin

 Ardelenii de la Truda vor oferi o seară magică pentru pasionaţii rock-ului adevărat, mâine seară, de la ora 20.00 în clubul David din Reghin. În deschidere, formaţia Hate va încălzi publicul. Intrarea la concert costă 5 lei.

 Petrecere cu shot-uri gratis

 Clubul Aristocrat Society, din Sighişoara, organizează o super petrecere mâine, de la ora 22.00, în cadrul căreia fetele vor primi shot-uri de tequilla gratis, nelimitat, din oră în oră. În plus, dacă prietenii lor au fost „cuminţi", vor putea bea şi ei toată noaptea gratis... fetele fac cinste!

 „Închisoarea de fete"

 Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului Sibiu prezintă sâmbătă de la ora 19:00, la Teatru 74 din Cetate, spectacolul „Închisoarea de fete" în regia lui George Ivaşcu. Preţul unui bilet este de 5 lei, tarif unic.

Filmul românesc, în prim plan la Arta

 Filmul „Bună!Ce faci?" va rula în cinematograful Arta astăzi de la orele 15.30, 17.00 şi 20.00. După 20 de ani de căsnicie fericită Gabriel şi Gabriela nu mai simt vreo atracţie unul faţă de celălalt, iar viaţa pe care o trăiesc este una anostă. Să fie asta tot ce viaţa le mai poate oferi? Biletele la filmul românesc producţie 2011 costă 8 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite