Accident cumplit la Răstolița! Un bebeluș de un an a decedat (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs în jurul orei 14.00, lângă Reghin. Două autovehicule s-au ciocnit. Din primele informaţii, sunt mai multe victime, iar un copil a decedat.

16.30 Poliția a stabilit filmul tragicului accident. Șoferul unui autoturism din Bistrița, în vârstă de 20 de ani, pe fondul consumului de alcool și a circulației cu viteză pe un tronson umed (DN15, în apropiere de Răstolița n.r.) a pierdut controlul mașinii și s-a izbit frontal cu un alt autoturism, din Brașov, condus de un bărbat de 33 de ani. Acesta se afla în mașină cu soția și cu fetiţa sa în vârstă de un an și două luni, care nu a suportat impactul și a murit la scurt timp după producerea accidentului, în drum spre spital. Părinții copilului, alături de unul din pasagerii mașinii care a produs accidentul, au fost transportați la spitalul din Reghin și sunt, momentam, în îngrijirea medicilor. Ucigașul se pare că a scăpat fără nici o zgârietură și va fi reținut pentru 24 de ore, urmând a fi apoi înmânat procurorilor.

15.00 Cei trei răniți care au supraviețuit impactului au fost transportați la spital, iar momentan starea lor este stabilă. După primele cercetări ale poliției rezultă că șoferul mașinii care a produs impactul circula cu viteză foarte mare. Există suspiciuni cum că acesta ar fi consumat băuturi alcoolice.

14.30 Copilul a decedat în drum spre spital, în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-l resuscita. Din câte se pare, acesta se afla în mașina care circula regulamentar.

14.15 La faţa locului au plecat mai multe echipaje de poliţie şi ale Ambulanţei. În ambele mașini există victime, printre care și un copil de numai un an, în stare foarte gravă.

14.00 Două mașini s-au tamponat în apropiere de localitatea mureșeană Răstolița. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de trafic, carosabilul fiind umed, una din mașini a intrat pe contrasens într-o curbă periculoasă, impactul fiind deosebit de puternic.

Revenim cu amănunte. Urmăriți site-ul adevarul.ro pentru filmul complet al evenimentelor și pentru ultimele noutăți cu privire la acest tragic accident.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite