Târgu-Mureş:Recomandări pentru sfârşitul de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Recomandări pentru sfârşitul de săptămână
Târgu-Mureş:Recomandări pentru sfârşitul de săptămână

Adevărul de Seară vă invită să văpetreceţi sfârşitul de săptămână într-un mod cât mai plăcut, la cinema, în club sau la un recital simfonic de calitate.


Recital Stradivarius la Reghin

Artistul Alexandru Tomescu va interpreta, alături de Horia Mihail - pian şi Răzvan Suma – violoncel, muzică simfonică la Reghin. Evenimentul începe la ora18.00, la Casa de Cultură Eugen Nicoară.


Amintiri comuniste la cinema Arta

Filmul românesc „Amintiri din Epoca de Aur – Tovarăşi, frumoasă e viaţa!” va putea fi urmărit de mureşeni începând de azi şi până vinerea viitoare la cinema Arta. În rolurile principale, cunoscuţii actori Călin Chirilă, Teodor Corban şi Ion Săpdaru vor recrea atmosfera din România perioadei comuniste. „Amintiri din Epoca de Aur” va rula de la orele 19.00 şi 21.30. Un bilet la film costă 8 lei.


 „Commercial Club Music” numai în Club Apollo

Toţi iubitorii muzicii clubbing din Târgu-Mureş vor avea parte nâine seară de petrecerea „Commercial Club Music”, la Club Apollo din complexul Weekend, cu începere de la ora 23.00. Intrarea la va costa 5 lei, iar consumaţia 10 lei şi va fi plătită la intrare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite