Au rămas fără apă din cauza gerului năpraznic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de mureşeni au rămas fără apă după ce conductele au îngheţat din cauza temperaturilor scăzute din ultima perioadă. Furnizorul de apă a primit până acum zeci de reclamaţii, iar echipele de intervenţie se luptă să remedieze cât mai repede problemele apărute pe reţeaua de distribuţie.

Temperaturile scăzute din ultima perioadă au afectat şi reţeaua de distribuţie a apei din Târgu-Mureş. Zeci de mureşeni au rămas fără apă la robinet din cauză că ţevile au îngheţat.

„A crescut numărul reclamaţilor de lipsă apă a locuritorilor din Târgu-Mureş, iar acest lucru se datorează gerului din ultimele zile. Ca să vă faceţi o idee în ianuarie 2011 au existat circa 20 de reclamaţii, iar în ianuarie 2012 sunt până acum peste 50 de reclamaţii lipsă apă, care majoritatea se datorează gerului. Echipele de intervenţie au fost suplimentate şi încearcă să rezolve aceste probleme atât timp cât aceste probleme sunt pe reţeaua publică de alimentare cu apă”, a spus Nicolae Tomuleţiu, purtător de cuvânt al Aquaserv.

Unii mureşeni au reclamat şi faptul că gerul le-a afectat contoarele de apă. În acest caz, persoanele fizice vor fi nevoite să suporte costurile de schimbare a acestor contoare. Compania Aquaserv îi roagă pe mureşeni să protejeze de frig aceste intalaţii.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite