Primarul din Bichiş, cercetat pentru distrugerea unei statui a Sfântului Andrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ
FOTO: ARHIVĂ

Primarul din Bichiş, judeţul Mureş, Ferencz Attila Mihaly (UDMR), este cercetat pentru distrugere după ce pe numele său s-a depus o plângere potrivit căreia edilul a scos o statuie a Sfântului Andrei din curtea Primăriei.

Surse locale citate de Mediafax susţin că primarul a legat statuia de maşină, plimbând-o prin localitate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa, a declarat, luni, că pe numele primarului din localitatea Bichiş, Ferencz Attila Mihaly (UDMR), s-a depus o plângere, fiind începute cercetări, pentru distrugerea unei statui a Sfântului Andrei.

"O persoană fizică ne-a reclamat faptul că primarul din Bichiş, Ferencz Attila Mihaly, a scos, în urmă cu câteva zile, din curtea Primăriei, statuia Sfântului Andrei - realizată din stejar, într-o tabără de creaţie. Cazul este în cercetare, se fac cercetări pentru distrugere", a spus Popa, citat de Mediafax.

Surse locale afirmă că, după învestire, primarul ar fi scos statuia Sfântului Andrei din curtea Primăriei şi ar fi legat-o de maşină, plimbând-o prin toată localitatea.

Vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că nu ştie nimic despre plângerea la Poliţie care îl vizează pe primarul din Bichiş.

"Nu ştiu. Acum aud pentru prima oară", a arătat Borbely.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, primarul din Bichiş, Ferencz Attila Mihaly, nu a putut fi contactat pentru a prezenta un punct de vedere

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite