Prezentare de modă şi party, în Select Boutique

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra creatoare de modă Roxana Simon, din Târgu-Mureş, îşi va prezenta noua colecţie de rochii unicat -„Spring Feeling"- în Select Boutique Club, mâine, începând cu ora 24.00.

Publicul va avea ocazia să admire şi să aleagă din aproximativ 12 piese prezentate de unele dintre cele mai frumoase fete din oraş şi să descopere tendinţele senzuale ale primăverii 2011. Aceasta este cea de-a şaptea colecţie personală a Roxanei, care este una dintre principalele tinere talente locale în ceea ce priveşte fashion-ul.

Party de Ziua Îndrăgostiţilor

Select Boutique Club organizează sâmbătă şi un super party de Valentine's Day (cu o mică întârziere) şi căsătorii de 24 de ore pentru care îndrăgostiţii se pot înscrie pe pagina de facebook a clubului, până sâmbătă la ora 16.00.

Intrarea în club se va face pe baza unor brăţări, în 3 culori: roşu - pentru cei care au partener, argintiu - pentru cei care nu au partener şi auriu - pentru cei care nu au partener, dar sunt în căutarea unei perechi. Dress code-ul pentru eveniment este roşu şi alb.

De fondul muzical al petrecerii vor fi responsabili DJ Jazza şi MC Bogdan, iar rezervări de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0743 957.215.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite