Ce pot face mureşenii în weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluburile mureşeni îi aşteaptă pe toţi petrecăreţii
Cluburile mureşeni îi aşteaptă pe toţi petrecăreţii

Mureşenii care vor să se distreze  în acest sfârşit de săptămână au la dispoziţie numeroase petreceri organizate în cluburile din oraş. Cotidianul Adevărul de Seară a făcut o selecţie a celor mai importante petreceri, dar şi a evenimentelor culturale care nu merită ratate.

Invitaţie la teatru

Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi diseară de la ora 20.00 în Sala Mică a Teatrului Naţional unde vor putea viziona spectacolul „Anonimul Veneţian” de Giuseppe Berto în regia lui Liviu Pancu. Spectacolul îi are în distribuţie pe actorii Elena Purea şi Dan Rădulescu. Biletul costă 10 lei.

Petrecere în Tantra

Clubul mureşean Tantra, deschis recent în Piaţa Trandafirilor îi invită sâmbătă seară de la ora 22.00 pe toţi amatorii de distracţie la o mega petrecere. Seara va fi deschisă de RauL, care va încălzi atmosfera cu set-urile sale deephouse şi tech house. La platane vor urma apoi Adrian Funk şi Niro Lassano, iar distracţia va continua până dimineaţa. 

Retro Party în Jazz&Blues

Mureşenii iubitori ai muzicii anilor ’80-’90 se vor putea dansa sâmbătă seară de la ora 22.00 pe ringul clubului Jazz&Blues în cadrul unei petreceri retro. DJ-ul serii va asigura un playlist de excepţie, iar melomanii de toate vârstele se vor putea distra până dimineaţa. Biletul de intrare costă 5 lei.

Petrecere în Aristocrat

Petrecăreţii sunt aşteptaţi sâmbătă seară de la ora 22.00 îjn clubul sighişorean Aristocrat, unde vor putea dansa până dimineaţa pe ritmurile mixate de către DJ-ii rezidenţi Wish  şi Soul. Intrarea este liberă, iar rezervari se pot face la telefon 0265/777999.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite