Ce pot face mureşenii în Weekend?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârţitul de săptămână se anunţă plin de evenimente pentru mureşenii amatori de distracţie. Cotidianul Adevărul de Seară vă recomandă petrecerile şi expoziţiile de la care nu trebuie să lipsiţi.

Petrecere în Sighişoara

Mureşenii care vor să petreacă o seară agreabilă vor avea parte de distracţie pe gustul lor la Aristocrat Society Club din Sighişoara. Astăzi,  începând cu ora 22.00, DJ Wish&Soul vor da startul petrecerii All Time Hits Intrarea este gratuită.

Party Night în Gallery

Gallery Social Club din Aleea Carpaţi va fi gazda unei petreceri cu muzică electronică, de clubbing, în această seară începând cu ora 22.00. Intrarea costă 20 de lei pentru domni şi este gratuită pentru doamne şi domnişoare.

Retro Party în Jazz&Blues

Mureşenii se vor distra pe ritmurile muzicii anilor ’80-’90 în cadrul petrecerii retro organizate de clubul Jazz&Blues. Petrecerea de sâmbătă va avea loc în ambele încăperi ale localului, de la ora 22.00. Intrarea costă 5 lei.

Expoziţie la Unirea

Artistul plastic mureşean Kali Jozsef  îşi va expune lucrările de ceramică în spaţiul expoziţional al Galeriei de Artă Unirea. Vernisajul expoziţiei va începe sâmbătă de la ora 11.00, intrarea publicului fiind gratuită.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite