Târgu-Mureş: Pietonii au rămas „repetenţi“ la circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
80 de şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză
80 de şoferi au fost amendaţi pentru depăşirea limitei legale de viteză

Neatenţia i-a costat astăzi pe pietonii din Târgu-Mureş! Străzile din oraş au fost  împânzite de poliţiştii de la Rutieră. Trecătorii care au declarat război legilor circulaţiei au fost amendaţi.

Poliţiştii au pândit în locurile periculoase din oraş şi au oprit orice pieton care a ignorat regulile. Deşi oamenii legii au împânzit străzile cu cel mai mare număr de accidente, pietonii nu au avut emoţii când să traverseze strada prin locurile nepermise. Explicaţia a ramas invariabila: „Este prima dată când trec pe aici, de obicei am grijă, mă duc numai pe zebră", a declarat un pieton grăbit.

Poliţiştii dau lectii în continuare. Doar că sfaturile nu mai sunt gratuite. 130 de lei, atât a fost astăzi amenda pentru traversarea străzii prin loc nepermis. Comisarul Ioan Grama, de la Poliţia Rutieră Mureş a fost surprins de numărul mare de pietoni care au incălcat legea într-un timp scurt. „În numai zece minute de când ne-am instalat pe acest loc, cinci pietoni au fost sancţionaţi contravenţional, pentru că au traversat strada pe loc nepermis". Vânătoarea de pietoni indiciplinaţi va continua şi în zilele următoare. Anul trecut în Târgu -Mureş s-au inregistrat 78 de accidente din cauza trecătorilor grăbiţi.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite