Târgu-Mureş:Portret/Andrada Pintea:"Modellingul este plăcerea mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Portret/Andrada Pintea:"Modellingul este plăcerea mea"
Târgu-Mureş:Portret/Andrada Pintea:"Modellingul este plăcerea mea"

Ea e una dintre frumoasele oraşului şi cea care i-a fermecat pe mureşeni de fiecare dată când a defilat pe podium. Andrada a fost îndrumată către modelling de mama ei.

Frumuseţea este la ea acasă în Târgu-Mureş, iar „Oraşul Florilor” este, practic, un monument al splendorii feminine. Andrada Pintea este un exemplu în acest sens, o mureşeancă de o frumuseţe rară, care poate fi urmărită la cele mai importante prezentări de modă şi evenimente mondene din oraş.

Tânăra se declară entuziasmată de meseria pe care o practică: „E o senzaţie unică, aceea de a participa activ la prezentările de modă. Nu sunt genul de persoană care să iubească faima şi nu îmi doresc în mod special să mă aflu în centrul atenţiei, însă trebuie să recunosc că nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl am în momentul în care ştiu că toţi ochii celor din public sunt aţintiţi asupra mea”, recunoaşte frumoasa.

Îndrumată de mama
Mama fetei a avut un rol esenţial în iniţierea fiicei sale în lumea modei. La insistenţele ei, Andrada a participat la prima şedinţă foto. „Eu mereu am fost o fire băieţoasă, de aceea consideram că moda e o fiţă şi nu le înţelegeam pe fetele care se expuneau. Mama m-a încurajat însă, a fost mereu alături de mine şi m-a convins să mă las fotografiată. Am pozat pentru site-ul www.allmodels.ro, unde am înţeles cât e de greu să participi la o şedinţă foto. Pur şi simplu m-a extenuat şi am avut foarte multe emoţii, dar sunt mulţumită şi acum de rezultat”, spune tânăra.

De atunci, Andrada a pozat pentru cataloage de modă, saloane auto şi a participat la prezentări de modă în Târgu-Mureş, ajungând să fie considerată una dintre cele mai frumoase fete din oraş.

Moda, un tărâm periculos
Activitatea profesională a cizelat-o pe frumoasa mureşeancă. Ea a înţeles că prieteniile adevărate sunt foarte rare în lumea modei. „Încrederea în oameni e esenţială şi îi acord o importanţă foarte mare. Mă întristează faptul că sunt naivă, uneori, fapt care m-a determinat să am încredere în persoane care nu meritau asta. Dar am învăţat din toate experienţele, fie ele plăcute sau neplăcute, să merg mai departe fără să-mi pese de gurile rele”, spune Andrada.

Viitor în psihologie
Chiar dacă o carieră în modelling se construieşte foarte greu, mureşeanca îşi propune să îşi axeze viitorul pe domeniul studiat la Universitatea Dimitrie Cantemir, a cărei studentă este. „Psihologia mă atrage foarte mult, de aceea cred că după terminarea studiilor voi încerca să îmi construiesc o carieră bazată pe această ramură. Modellingul mă pasionează şi reprezintă una din plăcerile vieţii mele, însă îmi propun să fiu şi un psiholog foarte bun”, declară Andrada Pintea.

Profil
Născută
31 ianuarie 1989, la Târgu-Mureş

Educaţie
Colegiul Economic Transilvania

Activitate profesională
Model, hostess

Stare civilă
Necăsătorită

Ce-i place
„Apreciez foarte mult sinceritatea oamenilor. Îmi place senzaţia de libertate, să nu fiu constrânsă de nimeni şi nimic. Ca orice fată de vârsta mea, îmi place să mă distrez cu prietenele mele, să ascult muzică şi să călătoresc. Mă simt bine alături de oameni care seamănă cu mine, ca şi caracter, ca şi dorinţă de distracţie. Evident, îmi place să defilez la prezentări de modă şi evenimente mondene”, povesteşte frumoasa.

Ce nu-i place
„Nu îmi place ipocrizia unor oameni, minciuna şi falsitatea acestora. Nu suport să spăl vase, sau să fiu trezită dimineaţa devreme. Fiind o fire independentă, nu-mi place să mi se spună ce să fac. Mă deranjează foarte tare faptul că ţara noastră este afectată de criza financiară”, spune Andrada.

Întrebări şi răspunsuri
Se câştigă bine din modelling, în Târgu-Mureş?
A.P.: E dificil să câştigi bine în acest domeniu dacă nu eşti sub contract cu o agenţie cunoscută. Eu, personal, nu mă bazez pe modelling în ceea ce priveşte câştigurile materiale, ci fac asta din pasiune.
Până la ce vârstă crezi că vei putea activa ca model?
A.P.: Intenţionez să mă menţin cât mai mult timp în modelling, dar sunt conştientă că vârsta îşi va pune amprenta asupra mea. Nu pot estima cu exactitate, dar cred ca 5 ani de acum încolo voi putea face modă fără probleme.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite