Târgu-Mureş: Distracţia este la putere, în weekend! Află aici unde te poţi distra cu prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Felipe (Javier Bardem) şi Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) trăiesc o poveste de dragoste după ce se întâlnesc în Singapore
Felipe (Javier Bardem) şi Elizabeth Gilbert (Julia Roberts) trăiesc o poveste de dragoste după ce se întâlnesc în Singapore

Weekendul se anunţă unul cu multe evenimente, pentru toate gusturile. Petrecerile se ţin lanţ în cluburi, dar  puteţi opta şi pentru un film sau o piesă de teatru.

Diseară: DJ Proof  în Avi-Cola

Ca în fiecare vineri seara, si astăzi în Clubul Avi-Cola vă aşteaptă o petrecere incendiară. Începând cu ora 23.00, atmosfera va fi asigurată de DJ Proof, care promite o seară de excepţie Intrarea costă 10 lei, re rezervări se pot face la numărul de telefon 0757.250.054.

 Diseară: Party în Temptation

DJ Sava&Cristina promit o seară de excepţie celor care vin, diseară, la petrecerea din Club Temptation. Petrecerea începe la ora 23.00 şi nimeni nu va pelca acasă înainte de ora 5.00. Rezervări se pot face la telefon 0743. 957. 215.

 Diseară: Concert Blackbeers

Blackbeers va susţine un concert live în Club David, din Reghin, de la ora 22.00. Formaţia a fost înfiinţată la Oradea în 1999 de Peter Moynahan şi şi-a început activitatea cântând muzică tradiţională irlandeză. Biletele costă 15 lei.

Sâmbătă: Party electronic la Sala A.S.A.

Petrecere electronică de excepţie mâine seară de la ora 22.00 în Sala A.S.A. din centrul Târgu-Mureşului. Tomasan şi Tone, din Bucureşti, alături de DJ-ii locali Addo şi WRK vor electriza atmosfera până la primele ore ale dimineţii pe ritmuri de house, techno, bass şi funky garage. Biletele de intrare costă 10 lei.

Sâmbătă: Distracţie pentru cei mici

Piticii sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 10.00 şi 14.00, la o porţie zdravănă de distracţie, la casa Deus Providebit. Aici se vor putea juca în voie la „colţul cu jucării", iar cei care vor pot confecţiona măşti de carnaval sau pot lua lecţii de dans.

Weekend „Mănâncă, roagă-te, iubeşte"

Super-producţia „Eat, pray, love" va putea fi urmărită începând de azi la cinema Arta, de la orele 15.00, 17.30 şi 20.00. Liz Gilbert (Julia Roberts) este o femeie modernă, aflată la răscruce de drumuri, după divorţ, pornită într-un periplu prin lumea largă, de-a lungul căruia speră să se regăsească şi să se împace cu sine. Biletele la film costă 8 lei.

Sâmbătă: Premieră la Teatrul Naţional

Spectacolul de comedie „Aniversarea", după un text de Jeroen van den Berg şi tradus de Liliana Alexandrescu, va fi pus în scenă în premieră la Sala Mare a Teatrului Naţional, de la ora 19.30. Monica Ristea, Rareş Budileanu, Dan Rădulescu şi Anca Loghin sunt actorii care interpretează rolurile principale în spectacolul regizat de Vlad Massaci.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite