Peste 19.000 de persoane l-au văzut live pe Iggy Pop VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult aşteptatul concert susţinut în premieră în România de Iggy Pop şi trupa The Stooges a fost urmărit de peste 19.000 de spectatori.

Artistul a urcat pe scenă aşa cum face de obicei, adică la bustul gol şi n-a putut rezista tentaţiei de a-şi avea fanii aproape, aşa că la a treia piesă Iggy Pop i-a chemat pe scenă pe câţiva tineri din primele rânduri. Bucuroşi, aceştia au dansat şi au cântat alături de idolul lor. L-a final Iggy Pop i-a îmbrăţişat călduros. Fanii au cântat alături de el pe tot parcursul concertului, atât piese de pe binecunoscut albul Raw Power, cât şi piese mai recente.

Cum s-a distrat publicul la concertul Iggy Pop vedeţi aici.

Nu doar Iggy Pop a fost aşteptat cu drag de public, ci şi DJ-eii de la Chase&Status dar şi băieţii de la Şuie Paparude. Aceştia din urmă sunt o prezenţă consacrată la Peninsula, dar concertul de sâmbătă seara a întrecut chiar şi aşteptările lor. Freedom Arena a fost plină de "peninsulari", care au dansat şi au cântat alături de ei până dimineaţa şi le-au cerut apoi bis după bis. Artiştii au mulţumit fanilor pentru energia pe care au simţit-o.

Astăzi, organizatorii se aşteaptă la peste 20.000 de spectatori. Cap de afiş în această zi sunt trupele Hammerfall, Whitin Temptation, dar şi DUB FX sau Guess Who.



Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite