Târgu-Mureş:Mesaje „Anti-Gigi” pe zidurile din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Mesaje „Anti-Gigi” pe zidurile din centrul oraşului
Târgu-Mureş:Mesaje „Anti-Gigi” pe zidurile din centrul oraşului

În plină „campanie” împotriva patronului clubului Steaua Bucureşti, suporterii stelişti au decis să îşi exprime frustrările la adresa latifundiarului din Pipera pe zidurile din centrul Târgu-Mureşului.

De remarcat faptul că suporterii Stelei din ţară au dus până în prezent războiul cu patronul clubului de pe bulevardul Ghencea prin mesaje afişate pe pânză, în apropierea intrărilor din oraşele respective sau a monumentelor reprezentative. Astfel, campania de înlăturare a lui Becali de la Steaua a fost făcută civilizat, fără ca acest lucru să afecteze în vreun fel concetăţenii suporterilor respectivi.

Simpatizanţii din Târgu-Mureş ai clubului militar nu au înţeles prea bine ideea manifestării pornite de la Bucureşti şi au ales ca formă de exprimare vandalizarea centrului oraşului, în zona cofetăriilor Story şi a localului Backstage, ori gangul care face legătura între strada Horea şi strada Poligrafiei, zone traversate zilnic de mii de târgumureşeni.

„Avem în baza de date mai multe persoane care se organizează în grupuri şi acţionează în acest fel, vandalizând efectiv zone cu circulaţie mare în oraşul nostru. Nu ştim cu exactitate cine a vopsit mesajele respective, dar vom efectua cercetări pentru prinderea lor. Cert e că e vorba de tineri, liceeni sau studenţi”, ne-a declarat Viorel Filip, şeful Poliţiei Comunitare din Târgu-Mureş.

Mesajele cu vulgarităţi, scrise cu spray-ul(„M**e Jiji”, „Afară din Ghencea” şi „Moarte ciobane!” n.r.) şi aflate în văzul tuturor trecătorilor au fost şterse de un angajat al teraselor din apropiere. Adevărul de Seară vă va ţine la curent cu noutăţile apărute în urma anchetei Poliţiei Comunitare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite