O mureşeancă reprezintă România la un concurs internaţional de Miss

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşeanca Adela Bocskor va reprezenta România la finala concursului internaţional „Miss Tourism Queen of the Year International 2010”, ce va avea loc în China, începând cu 4 septembrie.

La competiţia internaţională participă 80 de reprezentante din diferite ţări ale lumii, dar mureşeanca de 23 de ani e decisă să câştige.

Onoarea de a reprezenta România la concursul Miss Tourism Queen of the Year International 2010 este cea mai importanta reușită a mea în domeniul modelingului până în acest moment. Această performanță mă va ajuta atât  în cariera mea de  model dar și pe plan personal. Voi pleca în China la finala mondiala, cu un obiectiv bine stabilit, acela de a avea cea mai buna prestație posibilă și de a câștiga titlul international”, spune Adela Bocskor.

Potrivit finalistei, castigul la care a participat nu a fost greu, dar concurentele au fost pe măsură. „Vestea că eu am fost aleasă câștigătoare m-a surprins deoarece toate candidatele erau foarte frumoase și oricare dintre ele merita să câștiga acest titlu”, spune mureşeanca. 

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite