Traficul rutier se închide cu ocazia Festivalului de la Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii sighişoreni care vor să îşi unească destinele în acest sfârşit de săptămână, dar şi invitaţii acestora, vor fi nevoiţi să străbată oraşul pe jos până la primăria oraşului. Nici riveranii din zona Cetăţii nu îşi mai pot folosi maşinile pentru a ajunge sau a pleca de acasă.

Turiştii care vor să meargă în weekend la tradiţionalul Festival Sighişoara Medievală, trebuie să ştie că accesul autovehiculelor în perimetrul Cetăţii va fi interzis.

„Accesul autovehiculelor se va face, pentru urcarea în Cetate, pe strada Samuel Micu şi pentru ieşirea din Cetate pe strada Zidul Cetăţii. Riveranii îşi vor putea parca autovehiculele proprietate personală sau cele de serviciu fie în afara perimetrului Cetăţii, fie în curtea aferentă locuinţei", a precizat Anca Raţiu, şef Serviciul Relaţii Publice din cadrul Primăriei Sighişoara.

De asemenea, accesul participanţilor la cununiile civile care vor avea loc în această perioadă se va face doar pe jos, pe traseele accesibile.

 Accesul maşinilor de aprovizionare a magazinelor şi restaurantelor din Cetate se va face doar până la ora 10.00. „Nerespectările acestor restricţii pe perioada Festivalului vor fi sancţionate conform reglementărilor în vigoare", a mai precizat Anca Raţiu.

Ediţia din acest an a Festivalului Sighişoara Medievală are un buget de aproximativ 420.000 de lei, iar organizatorii se aşteaptă la circa 25.000 de vizitatori.

Biletul de intrare în Cetatea Medievală pe durata festivalului va fi de 10 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite