Târgu-Mureş:Lecţii de styling de la specialişti internaţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine va debuta ediţia a doua a Professional Beauty Expert, seminar de cosmetică şi manichiură. Evenimentul va avea loc în sala de conferinţe a Hotelului Concrete, din Ungheni, începând cu ora 10.00.

Seminarii vor avea loc atât mâine, cât şi luni, iar în cadrul acestora vor fi prezentate produse cosmetice recent apărute pe piaţă, precum şi cele mai noi tendinţe ale modei. În plus, vor avea loc şi cursuri de iniţiere pentru cei care doresc să îşi clădească o carieră în cosmetică.

Specialişti din Vest
Organizatorii sunt pregătiţi pentru o afluenţă mare de public, întrucât astfel de evenimente sunt extrem de rare în Mureş. „Seminariile constau în prezentarea de către experţi în domeniu a celor mai noi tendinţe din cosmetică, manichiură şi coafură. Aceste prezentări vor avea rol informativ, dar şi de perfecţionare pentru persoanele care lucrează în domeniu şi doresc să fie la curent cu noutăţile din styling. Aşteptăm cât mai mulţi vizitatori la eveniment, întrucât nu în fiecare zi au mureşenii ocazia să discute cu specialişti de cosmetică din Ungaria sau Italia”, ne-a declarat Adrian Sabău, organizator al manifestării. Preţul biletelor de intrare diferă în funcţie de domeniul de interes al vizitatorilor.

Astfel, la seminariile de manichiură, prezentate de Perge Szilvia din Ungaria (câştigătoare la diferite concursuri internaţionale de nail-art n.r.), intrarea va costa 100 de lei. Un bilet la seminariile de cosmetică va costa 80 de lei, iar pentru a asista la prezentările despre ultimele tendinţe în coafură, vizitatorii vor plăti 30 de lei la intrare. Pentru mai multe informaţii, mureşenii au la dispoziţie numărul 0744 930.984.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite