Târgu-Mureş: 40 de localităţi din judeţ primesc bani pentru refacerea infrastructurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
40 de localităţi din judeţ primesc bani pentru infrastructură
40 de localităţi din judeţ primesc bani pentru infrastructură

Guvernul României a alocat judeţului Mureş aproape 13 milioane de lei pentru finanţarea Programului de Dezvoltare a Infrastructurii din mediul rural pe anul 2010.

Fondurile vor deservi unui număr de 40 de localităţi din mediul rural, care vor primi între 75.000 şi 576.000 de lei, în funcţie de necesităţi. Banii urmează să fie folosiţi în special pentru lucrări de alimentare cu apă, canalizare şi pentru construirea sau reabilitarea de poduri şi podeţe. „Este vorba de o sumă de aproximativ 1,5 milioane de lei, atât ne revine nouă şi sunt bani care vin să întregească suma de aproximativ cinci milioane de lei pentru extinderea reţelei de apă către Avrămeşti, localitate din apropierea Luduşului. Primii bani au venit la începutul anului, iar acum, cu aceste fonduri, vom finaliza lucrarea. Mai avem de muncă doar la câteva bazine", a declarat Florin Urcan, primarul oraşului Luduş.

O altă sumă importantă a fost alocată pentru dezvoltarea infrastructurii unor baze sportive, tot din mediul rural. Pentru aceasta, suma totală alocată a fost de aproape 2,8 milioane de lei, sumă care vor fi distribuită unui număr de 26 de localităţi din mediul rural.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite