Au început înscrierile la Cercetaşii Mureşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul Local Mureş din cadrul Cercetaşilor României a început înscrierile tinerilor care doresc să devină cercetaşi.

Sunt aşteptaţi băieţi şi fete cu vârsta peste 6 ani, care îşi doresc să cunoască persoane de acceaşi vârstă, să îşi facă noi prieteni şi să se implice în comunităţile în care trăiesc pentru a schimba lucrurile în bine.

Pentru a deveni cercetaşi, aplicanţii trebuie să completeze un formular online, ce poate fi găsit pe site-ul http://scoutmures.wordpress.com, în care aceştia să îşi treacă datele de contact şi în special vârsta, urmând să fie înscrişi pe diverse categorii: „lupişori” (7-10 ani n.r.), „temerari” (11-14 ani n.r.), „exploratori” (15-18 ani n.r.) şi „voluntari adulţi”, în cazul celor care au depăşit vârsta majoratului.

Reprezentanţii Centrului Local Mureş vor lua legătura cu toţi aplicanţii, din rândul acestora urmând să fie realizate grupele de cercetaşi ale oraşului nostru. Misiunea Cercetăşiei în societatea româneasca este de a contribui la educarea tinerilor printr-un sistem de valori şi de a ajuta la construirea unei lumi mai bune, în care oamenii sunt împliniţi ca indivizi şi joacă un rol constructiv în societate.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite