Târgu-Mureş: Se reia furnizarea apei calde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Se reia furnizarea apei calde
Târgu-Mureş: Se reia furnizarea apei calde

În urma discuţiilor purtate între reprezentanţii Energomur, Primăriei Târgu-Mureş şi E.ON Gaz România, acesta din urmă a decis reluarea furnizării gazului metan către centralele termice din municipiu.

Potrivit lui Silviu Bucuroiu, responsabil Comunicare Externă în cadrul E.ON Gaz România, începând cu ora 17.00 a fost reluată furnizarea gazului metan către centralele termice din oraş, după ce acesta a fost sistat în data de 4 august de către furnizorul E.ON Gaz România. Motivul sistării a fost neîncasarea de către E.ON a primei tranşe din datoria de aproximativ 20 de milioane de lei pe care Energomur o are către acesta.

Directorul general al societăţii de termoficare din Târgu Mureş, Energomur, Andreea Bauer a precizat că furnizarea apei calde către populaţie va fi reluată în cursul acestei seri.

"În urma plăţilor efectuate şi a demersurilor întreprinse de primăria municipiului Târgu Mureş şi de Energomur, pentru reprogramarea plăţii datoriilor către E.ON Gaz România, acesta din urmă a decis reluarea furnizării gazului metan către centralele termice din Târgu Mureş. În aceste condiţii, în următoarele ore, Energomur reia furnizarea apei calde de consum în aşa fel încât în orele serii toate gospodăriile să beneficieze de apă caldă", a precizat Bauer.

Aceasta a ţinut să-şi ceară scuze consumatorilor casnici pentru disconfortul creat şi să-i roage să supravegheze robinetele de apă caldă în următoarele ore.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite