Au furat scule, chiuvete şi pahare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre hoţi a fost reţinut de către poliţişti foto arhivă
Unul dintre hoţi a fost reţinut de către poliţişti foto arhivă

Trei tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 29 de ani au fost prinţi de poliţiştii mureşeni, după ce au furat dintr-o casă aflată în construcţie. Hoţii au furat tot ce le-a picat în mână, de la chiuvete, la pahare.

Poliţiştii mureşeni au reuşit identificarea suspecţilor în cazul unui furt dintr-un imobil, aflat în stadiu de construcţie, situat pe strada Libertăţii.  Oamenii legii au stabilit faptul că suspecţii – C.A. de 29 ani domiciliat în comuna Deda, judeţul Mureş, M.A. de 14 ani din Tg.Mureş şi D.A. de 16 ani din Tg.Mureş -  au pătruns prin efracţie, pe timp de zi în interiorul imobilului de unde au sustras o umbrelă de soare gigant, o masă cu patru scaune, o pompă de apă submersibilă, o trusă cu scule, două chiuvete din inox, trei seturi de pahare şi 24 seturi pentru grătar, fiind cauzat un prejudiciu de 3.500 lei.

Faţă de cei trei s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faţă de C.A. a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Mureş cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite